alt

“Mai caminis pel camí traçat. Et conduirà únicament cap a on altres van ser”

Graham Bell

alt

“L’impossible és el fantasma dels tímids i el refugi dels covards”

Napoleón

alt

“Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”

Albert Einstein

alt

“Què seria de la vida si no tinguéssim el valor d’intentar alguna cosa nova?”

Vincent Van Gogh

I+D

El treball creatiu de Jordi Herrera transcorre a la cuina i al taller. És allà on crea nous artefactes per aconseguir sabors i textures que ha imaginat en el que ell denomina el “paladar psicològic”. Allà innova, busca solucions diferents per aconseguir una extensa “paleta de sabors” amb la qual sorprendre’t a taula.

Del seu laboratori gastronòmic, han sortit innovacions com:

  • Cocció amb bufador

    Introdueix a la cuina el bufador, només emprat anteriorment a pastisseria.

  • Tècnica del xof

    Inventa una tècnica per embolicar un líquid en un sòlid esferificant-lo.

  • Planxa fakir

    Crea una graella de claus per cuinar filets sense perdre els seus sucs.

  • Sonda de vapor

    Introdueix una sonda de vapor a la cuina per coure crustacis amb la seva closca.

  • Fumadora en calent

    Inventa la fumadora en calent: un mini forn que cuina i fuma alhora.

  • Centrifugadora per cuinar

    Construeix la primera centrifugadora que cuina la carn fent-la girar i sense que perdi els seus sucs.