alt

CONSULTING

Jordi Herrera és un solucionador. A través d’un servei de consultoria gastronòmica, assessora diverses empreses d’alimentació per trobar solucions innovadores a reptes gastronòmics: nous sabors, noves màquines per aconseguir tècniques inèdites, etc

A més, és un creador de conceptes gastronòmics a mida. Se submergeix en la personalitat i els objectius del client per crear una proposta única. Una vegada creada, la converteix en realitat. Perquè no hi ha cuina ni concepte gastronòmic, sense personalitat. Han confiat en la seva creativitat Maresmar, Grup Ramonet, Hotel Adagi, etc.

“Vaig conèixer la cuina d’en Jordi i vaig pensar que podria ajudar-nos a aconseguir l’excel·lència i ha espremut la nostra matèria prima fins a aconseguir-ho. El seu secret és la passió pels reptes, per la innovació i la creació”

Jordi Cubells

Director general de Maresmar, majorista de peix i marisc

“Necessitàvem donar un gir a la nostra carta i Jordi Herrera l’ha renovat amb un punt creatiu i execucions més acurades. Amb ell, fent senzill el que pot ser complicat, hem fet un pas endavant, renovant la nostra proposta i millorant la nostra cuina”

David Francès

Grup Ramonet

grup_ramonet