alt

JORDI HERRERA

Creativitat, Radicalitat, Personalitat pura

Crea nous sabors pel paladar que abans visualitza a la ment, interpreta productes en plats que mai abans havies tastat. Per aconseguir-ho, construeix els seus propis artefactes, com una planxa de claus per portar el calor al centre del filet, una sonda de vapor o una centrifugadora amb la qual caramelitza la carn.

 

De petit va voler ser antropòleg, arqueòleg o bomber. Però la vida el va portar a l’hotel Majestic i l’experiència el va captivar. Es va formar a cuines com la del Daurat Petit i a l’Escola Hoffman va ser professor del CETT. Va crear el seu propi restaurant l’any 2003, Manairó, i va obtenir una estrella Michelin el 2008.

 

Avui, és xef, assessor, creador d’experiències gastronòmiques a mida i formador. A cadascuna de les seves facetes signa una cuina inesperada que sedueix gastrònoms i públic.

Submergeix-te en el procés creatiu de Jordi Herrera

En paraules d’altres...

Sport
Gastronomistas
Time Out Barcelona
Metrópoli Abierta Barcelona
La Vanguardia
TVE
La Vanguardia
On Barcelona
El Periódico
La Razón
Vinos y Restaurantes
Cuina
Gastronosfera
El Economista
El País
Cosmopolitas
BTV